Резервирай
Общи условия

Условия за ползване

 
  1. Общи условия

Добре дошли на уеб сайта Glavatarski-han.com наричан по-нататък („Уеб сайтът“). Glavatarski-han.com е хотелски уебсайт представящ хотел Главатарски хан  приемащ електронни резервации и разплащания. Собственик на хотела и уебсайта е фирма „17 Сиракови“ ЕАД, адрес: гр.Кърджали, бул. „България ” No 47 ,Търговско развлекателен център – „Орфей” ет. 4, офис 38, тел. за връзка: 0877 804848, E-mail: glavatarski_han@dir.bg
Сайтът е разработен в 6 езикови версии – българскa, английска, руска, гръцка, турска и ръмънска.
Всеки потребител на този уеб сайт е длъжен да се запознае и спазва общите условия за използване на услугите и информационните материали, предоставяни от уебсайта.
Създателите, собствениците и сътрудниците на уебсайта не носят отговорност за каквито и да било вреди, възникнали в следствие от ползване или невъзможност за ползване на уебсайта. Собственикът на този сайт и администраторите му не носят отговорност за публикуваните в уебсайта материали, за тяхната истинност и изчерпателност.
Вие разбирате, че решенията, които вземате не могат да се мотивират с финансовата информация, коментари и анализи, предоставени от уеб сайта. Вие нямате право да претендирате за претърпени вреди и/или пропуснати ползи заради решение, което сте взели, повлиявайки се от информация, която сте прочели в този уебсайт.
Вие не можете да използвате информация (текст и образ) от този уеб сайт без изрично писмено позволение от представители на уеб сайта.
Екипът на този уеб сайт не носи отговорност за вреди, причинени от вируси върху софтуера, хардуера, телекомуникационните съоръжения; за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги.

  1. Условия за резервации

Резервацията е валидна когато:
a) Клиента резервира чрез ОНЛАЙН резервационната система в уебсайта и плати 100% от сумата през виртуалния терминал на банката, избере плащане по банков път и преведе на посочената там банкова сметка сумата за капаро или плати с дебитна/ кредитна карта посредством V-pos включително pay by link на обслужващата банка.
б) Хотела до 24 ч. след получаване на плащането ще се свърже с клиента по телефон, за да го извести, че успешно е резервирал желаната стая за избрания период и е запазена за него.
в) Плащането е в български лева или тяхната разностойност по курса на валутата за деня на кредитната/дебитната карта, с която клиента плаща през виртуалния терминал на банката, с която хотел Главатарски хан работи.

Отказ на резервация:
Ако клиента не пристигне в хотела или откаже резервацията , хотела няма да възстанови парите(капаро 100% от цялата сума за престоя) на клиента за настаняване. В случай,  че клиента има уважителни прични или е възпрепятстван от идване по време на пандемия и след уточнение с администраторите в хотела е получил ваучер то той се счита за валиден в срок от 6 месеца след неговото издаване/изпращане до клиента.

В случай на дублирани стаи по вина на хотела, същия трябва да предостави на клиента друга стая в Хотел Главатарски хан или в друг хотел


Настаняване – след 14:00ч., освобождаване не по-късно от 12:00ч. в деня на заминаване. Почивка след нощувка от 12:00ч. до 17:00ч. се заплаща 50% от стойността на нощувката. Освобождаване след 17:00 ч. се таксува като нощувка.


Заплащане – на място при настаняването, в брой, с дебитни/кредитни карти (VISA, VISA ELECTRON, EUROLINE, BORIKA /№67/, MASTER / EUROCARD) или Плащане с дебитна/ кредитна карта посредством V-pos включително pay by link на обслужващата банка.

  1. Плащане с дебитна/ кредитна карта посредством V-pos включително pay by link на обслужващата банка
  2. Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard
  3. Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure.
  4. От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 10 000лв
  5. Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта.
  6. При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.


Щети, нанесени на имуществото на хотелиера от гостите се заплащат от тях на място в хотела.
Хотелът не носи отговорност за документи и ценности, които не са оставени за съхранение в сейфовете на рецепцията.

  1. Поверителност на личните данни

Личните данни, получени регистрацията, ще бъдат използвани единствено и само с цел обслужване на Потребителите, включващо приемане и изпълнение заявките за резервация и връзка с Потребителите за изпращане на формуляр за плащане на поръчката. Данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите могат да получат информация за личните им данни през делнични дни между 9:00 и 17:00 часа на телефон: 0877804848.Сайта съхранява следните лични данни: Име, телефон и E-mail на клиента. Тези данни могат да бъдат изтрити по всяко време по молба на Потребителя. Предоставената информация от физически лица се класифицира като лична и се пази като такава от администратора на лични данни.

Уебсайта не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително номер на карта, тъй като същите са обработени само от Виртуалната система за разплащане на Банка ДСК.

Банковите карти с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Visa, Visa Electron, V PAY и Maestro.
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

–           Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

–           Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

–           В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Данните, които клиента трябва да попълни за плащане с карта са:
-Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)
-Данни за автентикация. За идентифицирането ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

 

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА БАСЕЙНА

Деца до 10 г. възраст не се допускат в басейните без пълнолетен придружител.
Влизането в басейна става през съблекалните за жени и мъже.
Задължително е ползването на бански костюм, плажни чехли и плувни шапки, както и ползването на душ преди влизане в басейна (душовете до съблекалните). Лицата, неспазващи тези условия няма да бъдат допускани в басейна.
Комплексът не носи отговорност за съхранението на личните вещи на плажуващите!
При инцидент потърсете спасителя или дежурното медицинско лице.
За да е приятно ползването на басейна не са желателни шумно скачане и викове.
Строго се забранява ползването на детския басейн от възрастни.
Разглеждането на открития басейн става само от терасата на ресторанта.
Абсолютно се забранява внасянето на храни и алкохолни напитки на територията на басейна.
Изхвърлянето на отпадъци става само на определените за целта места.

 

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ДЕТСКАТА ВОДНА ПЪРЗАЛКА

Спускането става поединично и след като се уверите, че е освободен басейна под пързалката от спускащия се преди Вас.
Не увеличавайте скоростта, за да се приводните нормално.
След приводняване, възможно най-бързо освободете басейна под пързалката.
Не се разрешава катеренето и скачането от пързалката.
Водната пързалка на вътрешния басейн може да се ползва само от лица (деца) до 6 год с придружител.
Деца до 10 годишна възраст ползват пързалката задължително под родителски контрол.

 

УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САУНА И ДЖАКУЗИ

Абсолютно се забранява ползването на сауната и джакузито от деца до 10 год. възраст.
Забранява се ползването на сауната от лица с хронични сърдечни заболявания и високо кръвно налягане.
Забранява се ползването на сауната и джакузито след обилно хранене, както и на гладно.
Забранява се ползването на сауната и джакузито след употреба на алкохол.
Забранява се продължителният престой сауната. Препоръчваме ползване за на повече от 10 – 12 мин. при температура 80° – 100° С.

Забранява се ползването на сауната при температурни състояния, злокачествени и заразни заболявания.

Тези условия могат да се променят по всяко време от собственика на сайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в уеб сайта.
Приложимо право е българското. Възникналите спорове се решават по пътя на преговорите и взаимните отстъпки, а когато това се окаже невъзможно, спорът се отнася за решаване пред Арбитражния съд на Българската търговско промишлена палата съобразно неговия Правилник за дела, основани на арбитражни споразумения.