Резервирай
Конференции

Хотелски комплекс „Главатарски хан” разполага с 2 конферентни зали с модерно мултимедийно оборудване. Голямата зала има капацитет 700 места и е мултифункционална зала с възможности за организиране на всякакъв тип бизнес събития, както и за провеждането на сватби, тържества и фирмени празненства. За събития от по-малък мащаб като обучения и семинари с по-малък брой участници разполагаме с по-малка зала с капацитет 60 души.

Вие, бизнес партньорите ви, клиентите ви и служителите ви ще се чувствате комфортно в предоставените ви условия за делова комуникация.

Мултифункционална зала

Ако планирате мащабно събитие и искате то да е наистина впечатляващо, заповядайте в нашата голяма зала – „Главатарски хан“. С капацитет до 700 души, тя е най-голямата конферентна зала не само в хотелски комплекс „Главатарски хан”, но и в област Кърджали. Залата е мултифункционална, оборудвана с модерна аудио-визуална техника и предлага широка гама от възможности за организиране на всякакъв тип бизнес събития – семинар, обучение, пресконференция, презентация, бизнес среща, коктейл, тиймбилдинг, форум, дискусия, конгрес.

 

Мултифункционалната зала позволява провеждането на мероприятия с голям брой участници и е обичайно място за провеждането на сватби, тържества и фирмени празненства. Предлагаме богат асортимент от сватбени менюта, като дегустацията на избран вариант е комплимент от нас. Може да изготвим и специални менюта, които да отговарят на специфични вкусове и изисквания. Ще се погрижим за всеки детайл и ще Ви асистираме в организацията на всичко, от което имате нужда – украса, сватбена торта, цветя, фото/видео оператор, DJ.

 

Характеристики на залата / техническо оборудване: . Максимален капацитет при провеждане на конференции, семинари,презентации – 700 места · Максимален капацитет при провеждане на сватби, коктейли, бизнес срещи, фирмени празненства – 650 места · вентилационна и климатична инсталации · дневна светлина и изкуствено осветление · специално осветление за провежане на сватби и партита · LED екран с размери 3,84 x 1,92 метра с резолюция 960x480px · безжичен интернет · мултимедиен проектор* · стационарни екрани * · флипчарт / бяла дъска* · телевизор с LCD екран* · DVD плейър* · преносим компютър* · озвучителна система / микрофони* * услуга по заявка За допълнителна информация и детайли не се колебайте да се свържете с нас.

 
Конферентна зала

Хотелски комплекс „Главатарски хан” разполага с конферентна зала с модерно мултимедийно оборудване. Вие, бизнес партньорите ви, клиентите ви и служителите ви ще се чувствате комфортно в предоставените ви условия за делова комуникация. Конферентната зала е с капацитет 60 места.